Post recents

Últims post del blog

Categories

Llistat de categories dels postts


Tradició i Modernitat, des de 1967

historias  22/07/2010

Tradició i Modernitat, des de 1967

A finals dels anys 60, Benjamí Álvarez va fundar la Fonda Álvarez, un bar restaurant que oferia plats típics de la zona. La cuina estava regentada per la seua esposa: Ramona Giménez. El caràcter que esta dona va imprimir als seus plats, encara es pot assaborir en l'olla de poble, el gaspatxo manxec i altres exquisitats de la zona.

En 1989, es va reformar el local, conservant el sabor històric de l'antic casalot de poble, i es van habilitar les habitacions convertint-se així en un pintoresc hotel restaurant de muntanya. En l'actualitat, Rafael Álvarez, fill dels fundadors, continua oferint els seus famosos plats, i acollint en sa casa, a tots aquells que al passar per les seues gents, la seua naturalesa i el seu patrimoni 

continuar llegint Tradició i Modernitat, des de 1967


¡Inaugurem Web!

Terra i mar  22/07/2010

¡Inaugurem Web!

Gràcies al projecte del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, Casa Álvarez ha pogut endinsar-se en el món d'Internet. Este proyeccto té com a objectiu principal dotar de presència en Internet a aquells establiments de l'oferta bàsica i complementària del sector turístic de la província de València.

A partir d'ara, els nostres plats, les nostres habitacions, els nostres salons, i per què no?, també la nostra hospitalitat, estaran presents en la ment de turistes i clients quan visiten la zona.


.

 

continuar llegint ¡Inaugurem Web!